Woningbouw

(Tevens met mogelijkheid voor Bedrijf-Beroep-aan-huis; klik hier voor regels)

Gefaseerde ontwikkeling

De inrichting van het hofje zal in fasen worden uitgevoerd. In een periode van drie tot vier (3-4) jaar zal de inrichting zijn voltooid. In het eerste jaar zullen drie tot vier kavels tot ontwikkeling worden gebracht. Gedurende de volgende jaren zullen de resterende kavels worden bebouwd. De planning geeft vervolgens aan dat de aanleg van de gehele infrastructuur (bouw- en woonrijp) in het eerste/tweede jaar van de bouwactiviteiten zal worden gerealiseerd;  thans voorzien in derde/vierde kwartaal van 2020.


Klik hier voor de kaart openbare ruimte.

De lopende voorbereidingen richten zich op een aanvang van de bouwactiviteiten in het derde/vierde kwartaal van 2020 articulieropdrachtgeverschap met vaste aannemer:
Bargeman Vorden b.v.

De bouw van de villa’s zal worden uitgevoerd door één aannemer :
Bargeman Vorden b.v.,een Bouwgarant Aannemer.

Klik hier voor informatie Aannemer BargemanVordenBV

Klik hier voor informatie over de Bouwgarant Aannemer.

Voor deze uitvoeringsvorm is gekozen om een evenwichtige en kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling te garanderen. De bouw zal worden
gerealiseerd onder zogenaamd particulieropdrachtgeverschap waarbij, met uitzondering van de keuze van een eigen aannemer, alle andere bouwpartijen vrij gekozen kunnen worden, zoals o.a. uw eigen keuze van een architect, en financieringbron van uw bouwplan.

Bij het bouwontwerp kan bijzondere aandacht gegeven worden aan gebruik van duurzame materialen en energiebesparend  bouwen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.