Woningbouw

(Regels voor Bedrijf-Beroep-aan-huis)

 

 

Gefaseerde ontwikkeling

De inrichting van het hofje zal in fasen worden uitgevoerd. In een periode van drie tot vier (3-4) jaar zal de inrichting zijn voltooid. In het eerste jaar zullen drie tot vier kavels tot ontwikkeling worden gebracht. Gedurende de volgende jaren zullen de resterende kavels worden bebouwd. De planning geeft vervolgens aan dat de aanleg van de gehele infrastructuur (bouw- en woonrijp) in het eerste jaar van de bouwactiviteiten zal worden gerealiseerd;  thans voorzien in tweede/derde kwartaal van 2017.


Klik hier voor de kaart openbare ruimte.

De lopende voorbereidingen richten zich op een aanvang van de bouwactiviteiten in het tweede/derde kwartaal van 2017.

Particulieropdrachtgeverschap met vaste aannemer:
Bargeman Vorden b.v.

De bouw van de villa’s zal worden uitgevoerd door één aannemer :
Bargeman Vorden b.v.,een Bouwgarant Aannemer.

Klik hier voor informatie Aannemer BargemanVordenBV

Klik hier voor informatie over de Bouwgarant Aannemer.

Voor deze uitvoeringsvorm is gekozen om een evenwichtige en kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling te garanderen. De bouw zal worden
gerealiseerd onder zogenaamd particulieropdrachtgeverschap waarbij, met uitzondering van de keuze van een eigen aannemer, alle andere bouwpartijen vrij gekozen kunnen worden, zoals o.a. uw eigen keuze van een architect, en financieringbron van uw bouwplan.

Bij het bouwontwerp kan bijzondere aandacht gegeven worden aan gebruik van duurzame materialen en energiebesparend  bouwen.

 

 

Reageren is niet mogelijk